Sponsorloop

Een sponsorloop is een leuke manier om samen in actie te komen voor een goed doel waarbij een bepaalde afstand wordt afgelegd. Je kan geld ophalen voor elk rondje dat is gelopen of gerend, je kan ook een vast bedrag krijgen van je sponsors. De sponsors kunnen familie en/of vrienden zijn.

De sponsorgelden die worden opgehaald gebruiken wij als Stichting Jeugdbelangen om voor jullie leuke activiteiten te organiseren!

Programma

Op 16 juni 2023 starten we om 18.00 uur met de sponsorloop bij ’t Kurfke (clubgebouw korfbalvereniging FSC). Ieder kind krijgt bij aanvang een stempelkaart en een QR-code om na de loop bij de sponsors langs te gaan. Voor ieder rondje die je hebt gelopen of gerend krijg je een stempel op je stempelkaart. Tussendoor zal er
een post staan met ranja en fruit. We hebben twee rondes met verschillende afstanden, een grotere ronde voor de oudere kinderen, een kleinere ronde voor de jongste kinderen.

Zowel het startpunt als het eindpunt van iedere ronde is ‘t Kurfke. De ouders/verzorgers lopen in principe niet mee met jullie, maar ze kunnen jullie onder het genot van een hapje en drankje bij ’t Kurfke aanmoedigen als jullie weer met succes een rondje hebben gelopen. Wij zorgen voor voldoende begeleiding tijdens het lopen van de rondjes. De sponsorloop eindigt om 19.00 uur. Alle kinderen die het uur volgemaakt hebben verdienen een mooie beloning. Daarna zal er een klein feestje worden gehouden met muziek. Dit duurt tot uiterlijk 21.00 uur.