Sinterklaas 2020

 

Download hier de kleurplaat voor de kleurwedstrijd

Download hier de bingokaart

Beste ouders/verzorgers

Door alle coronamaatregelen is het helaas onmogelijk om dit jaar een intocht in Knegsel te organiseren. Uiteraard vinden wij dit ontzettend jammer voor alle kinderen!

Omdat we het Sinterklaasfeest toch niet zomaar voorbij willen laten gaan, hebben we wat leuke activiteiten bedacht waarbij alle coronamaatregelen in acht kunnen worden genomen.

Wij willen jullie vragen om de huizen vanaf vrijdag 20 november in thema Sinterklaasviering te versieren. Laten we er samen voor zorgen dat het er in Knegsel heel gezellig uit komt te zien!

De kinderen kunnen dan op zoektocht door Knegsel. De afstreepkaart voor de sinterklaastocht wordt op school uitgedeeld of kunt u uitprinten via de link op Facebook en onze website.

Er is een kleurwedstrijd waarin per leeftijdscategorie een klein prijsje is te winnen. De kleurplaten worden uitgedeeld op school of kunt u uitprinten via de link op Facebook en onze website. De kleurplaten kunnen ingeleverd worden in de sintbox die buiten bij de leenhoef staat. Inleveren van de kleurplaat kan tot en met dinsdag 1 december.

De kinderen op de basisschool in Knegsel krijgen tijdens de Sinterklaasviering op 3 december op school iets lekkers uitgedeeld. De kinderen uit Knegsel die nog niet op de basisschool zitten of naar een andere school gaan kunnen via mail worden opgegeven (sjbknegsel@gmail.com) met naam en adres, zodat we ervoor kunnen zorgen dat ook zij iets lekkers ontvangen.

Wij hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en mochten er nog vragen zijn, kunt u ons altijd mailen!

Wij hopen dat de kinderen ondanks alle coronamaatregelen toch kunnen genieten van deze spannende en te leuke tijd.